Optag dine daglige køreture og undgå besværet med at skulle forklare dig selv efter ulykker…

21/07/2024 | Erland Mathiesen

RESUMÉ: Den nye generation af bilkameraer er landet, og de er bedre, smartere og mere brugbare end nogensinde før. De er ikke længere glorificerede rekvisitter med grynede optagelser i lav kvalitet, og så kan de mere end blot at filme. Dette nye bilkamera kan meget mere og er meget bedre.  Du kan nu få dit CarCam Ultra med 50% rabat og med gratis levering.

Hader du også, når det er dit ord mod den skøre chauffør, der bakkede ind i dig? Når du ikke har beviserne til at bevise, at det var dem, der forårsagede ulykken, samt dem, der skulle dække forsikringsomkostningerne? Er du træt af, at vi er i 2022, og bilkameraerne stadig optager video ved 144p og skal startes manuelt hver gang? Dette behøver ikke længere være et tema. Den nye generation af kameraer er endelig her!

Du har lige vasket din bil. Den fremstår skinnende og ny. Du laver en flot parallelparkering og tager ud for at ordne nogle ting. Da du kommer tilbage tænker du følgende… Den skiderik, der parkerede foran dig, har ramt din rene, skinnende bil og smadret hele fronten. Der er ingen gadekameraer, ingen vidner, kun dig, der forbander den, der har gjort det mod din elskede bil.

Og det er bare ét eksempel på de mange, mange ting, der kan ske med din bil, og som din forsikring eller en domstol, nemt ville have givet erstatning for, hvis blot du havde beviser for, hvem der havde gjort det.

Og det er præcis her, at bilkameraet kommer ind i billedet…

 

Hvad er det, vi taler om?

De kalder det CarCam Ultra, og det er det mest avancerede bilkamera i verden. Det gør allerede vejene i hele verden mere sikre, for de mennesker, der har det installeret, da det sikre beviser for forseelser.

Fremstillet med banebrydende teknologi for at give den bedste ydeevne og funktionalitet til den mest overkommelige pris. CarCam Ultra slår alle de øvrige kameraer med sin unikke kvalitet og funktionalitet.

Men er denne nye generation af bilkameraer virkelig i stand til at leve op til hypen? Vi har testet kameraet for at finde ud af det.

 

Hvad gør det så specielt?

Vi kender alle de almindelige bilkameraer. Du får højst, måske, 420p-optagelser, som de siger, er for at “spare lagerplads”, hvilket bare er endnu en undskyldning for at sælge os genbrugskameraer fra ti år gamle telefoner i en ny æske. Vi er ikke længere i 2005, SD-kort kan altså rumme mere end 4 GB data!

CarCam Ultra er meget anderledes end de øvrige bilkameraer. Dens skarpe 1080p HD-optagelser er krystalklare og med en vinkel, der er bred nok til at fange alt, der rør sig. Den optager også lyd, hvis nu chaufføren, der kørte ind i dig, skulle sige nogle ting, som han senere benægter.

Den har også en Nattesyn sensor, så du tydeligt kan filme alt, hvad der sker om natten, samt en bevægelsessensor, så den kan gå live og optage det øjeblik, hvor nogen rammer din parkerende bil eller et andet moment, der får din bil til at bevæge sig.

Dertil kommer tilpasningsmulighederne, hvor du f.eks.kan vælge om du ønsker at starte kameraet i det øjeblik, du tænder bilen, eller om du ønsker, at der skal være lidt forsinkelse på aktiveringen.

Dette næste generations kamera er virkelig det bedste, vi nogensinde har testet:

1080p HD-kamera til at fange alt med krystalklare detaljer.

Kontinuerlig loop-optagelse – hvis du skulle løbe tør for lagerplads, optager den automatisk over de gamle optagelser for at sikre uafbrudt overvågning.

En bred kameravinkel på 150 grader til at fange alt.

Nattesyn sensor samt bevægelsessensor, så uanset hvor bilen står, eller uanset hvor du befinder dig, har du en komplet optagelse af, hvad der skete eller ikke skete.

Optager lyd i høj kvalitet.

Smarte tilpasningsmuligheder, lige fra bevægelsessensoren til starttimeren og kvaliteten af videoen.

Understøtter microSD-kort med stor kapacitet.

Vi var ærligt talt ikke engang særlig overraskede. Specifikationerne sagde, at det simpelthen var bedre end noget andet bilkamera, vi nogensinde har set, og det var det også. Vi er bare overraskede over, at det tog så lang tid for et firma at lave et af disse.

 

Hvor meget koster CarCam Ultra?

Hvad vi blev endnu mere overrasket over var prisen. Den normale pris for CarCam Ultra lyder kun på 858 kr. Det er mere end rimeligt i sig selv, når man tænker på, at du får den bedste kvalitet, der findes, og at du med kameraet får alle de features, du nogensinde vil få brug for. Men virksomheden ved, at folk glemmer vigtigheden af et bilkamera, så derfor har de besluttet at give 50% rabat samt gratis forsendelse i hele verden ved den globale lancering af produktet! Dvs. du nu kan få dit CarCam Ultra for kun 429 kr.

Den næste generation af bilkameraer ser virkelig imponerende ud, men vi havde ærligt talt ikke forventet, at prisen ville være så lav. Som ordsproget siger, var det bedste tidspunkt at plante et træ for tyve år siden, det næstbedste tidspunkt er nu. Du ved aldrig, hvornår og hvad der kan ske med din bil, og hvis og når det sker, vil du være glad for, at du har anskaffet dig et af disse bilkameraer. Få CarCam Ultra nu, mens det stadig er på tilbud!

 

Men tag ikke blot vores ord for gode varer! Se hvad andre folk har skrevet om CarCam Ultra:

“En domstol valgte bogstaveligt talt at afvise mine optagelser fra en ulykke, som ikke 100% var min skyld, på grund af dårlig billedkvalitet! Hvorfor laver de overhovedet disse kameraer i så lav opløsning, hvis kvaliteten er ubrugelig! Nu har Jeg anskaffet mig et af disse fuld HD-kameraer, for en brøkdel af de reparationsomkostninger, jeg måtte betale. Nu kommer jeg aldrig mere til at døje med disse problemstillinger.”

“Jeg købte dem på grund af bevægelses- og nattesensorerne, som skal fungere som sikkerhedskameraer i mit hjem, og nogle gange har jeg dem også med mig, når jeg kører bil. De fungerer fantastisk! Fangede de børn, der stjal ting fra min gård på fersk gerning!”

“God kvalitet, god pris, fortryder ikke mit køb et eneste sekund. Dette er virkelig en af de ting, man aldrig har brug for, indtil der sker en ulykke, og så er denne lillebitte enhed forskellen på, om du får en masse penge tilbage, eller om du skal betale en masse penge. Kan varmt anbefale produktet.”

 

Konklusion: Skal du købe CarCam Ultra?

Ja. 100%. Dette kamera er praktisk talt en del af din bilforsikring. Hvis du ikke kan bevise, at det, der skete, skete, er der ikke noget, at gøre. Alle biler bør virkelig være udstyret med et sådant kamera, og CarCam Ultra er det bedste på markedet, og så er det sat 50% ned! Seriøst, hvad venter du overhovedet på? Få det før salget slutter eller lageret løber tør for produkter!

Fordele:

  • Let at betjene
  • 1080p HD kamera
  • Nattesyn og bevægelsessensorer
  • Optager lyd i høj kvalitet
  • Smarte tilpasningsmuligheder

Ulemper:

  • Få tilbage på lageret.

 

Hvordan får jeg fat i et CarCam Ultra?

Nu hvor du ved, hvor vigtigt et bilkamera er, og du ved, at det bedste kamera på markedet er på tilbud, har du sikkert lyst til at bestille et med det samme, så her er de simple trin, du skal følge:

  1. Vi anbefaler, at du bestiller et originalt CarCam Ultra fra den officielle hjemmeside her.
  2. Sæt det fast på din bil, indstil de ønskede indstillinger, og smid HD-optagelserne i ansigtet på den næste person, der rammer din dyrebare bil.

PROMOTION: Nu med 50% rabat og med gratis forsendelse i en begrænset periode!

Klik her for at få dit CarCam Ultra med 50% rabat – Gratis forsendelse i hele verden i en begrænset periode >>>