Καταγράψτε τις Καθημερινές Σας Κινήσεις και Γλιτώστε την Ταλαιπωρία της Επεξήγησης σε Περίπτωση Ατυχήματος…

21/07/2024 | Στέφανος Σπανός

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η νέα γενιά καμερών καταγραφής διαδρομής έφτασε και είναι καλύτερες, πιο έξυπνες και πιο χρήσιμες από ποτέ. Δεν είναι πια τεράστιες σε μέγεθος με θολά πλάνα χαμηλής ποιότητας. Αυτή η νέα κάμερα καταγραφής οδήγησης κάνει πολλά παραπάνω.  Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την CarCam Ultra με 50% έκπτωση και Δωρεάν Παράδοση. 
Σας εκνευρίζει όταν πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο εναντίον ενός τρελού οδηγού που έπεσε πάνω σας; Όταν δεν έχετε αποδεικτικά στοιχεία ευθύνης του ατυχήματος, έτσι ώστε να καλύψει ο άλλος τα έξοδα ασφάλισης; Δε σας αρέσει καθόλου που έχουμε φτάσει στο 2022 και οι κάμερες καταγραφής αυτοκινήτου εξακολουθούν να τραβούν βίντεο σε 144p και πρέπει να ξεκινούν χειροκίνητα κάθε φορά; Λοιπόν δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια. Η νέα γενιά καμερών είναι εδώ!
 
Μόλις πλύνατε το αυτοκίνητό σας. Είναι λαμπερό σαν καινούργιο. Το παρκάρατε τέλεια και πήγατε να κάνετε τις δουλειές σας. Όταν γυρίσατε… Κάποιος εντελώς χαζός πάρκαρε μπροστά σας, σας κοπάνησε και κατέστρεψε το μπροστινό μέρος του αυτοκίνητού σας. Δεν υπάρχουν κάμερες, δεν υπάρχουν μάρτυρες, μόνο εσείς που βρίζετε αυτόν που το έκανε στο αγαπημένο σας αυτοκίνητο.
 
Και αυτό είναι ένα παράδειγμα από τα πολλά, καθώς πολλά μπορεί να συμβούν στο αυτοκίνητό σας στο δρόμο, για τα οποία η ασφάλειά σας ή το δικαστήριο, θα σας είχε αποζημιώσει εύκολα, αν είχατε αποδείξεις του ατυχήματος.
 
Και εκεί ακριβώς έρχεται η κάμερα παρακολούθησης για το αυτοκίνητο…

 

Για Τι Πράγμα Μιλάμε?

Ονομάζεται CarCam Ultra και είναι η πιο εξελιγμένη κάμερα παρακολούθησης στον κόσμο. Ήδη κυκλοφορεί στους δρόμους σε όλο τον κόσμο και τους κάνει ασφαλέστερους.
 
Κατασκευασμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχει την μέγιστη απόδοση και λειτουργικότητα στην πιο λογική τιμή. Η CarCam Ultra ξεπερνά όλες τις άλλες κάμερες της αγοράς με απαράμιλλη ποιότητα και λειτουργικότητα.
 
Αυτή η νέα γενιά καμερών καταγραφής για αυτοκίνητο ανταποκρίνονται όμως στην πραγματικότητα; Τη δοκιμάσαμε για να μάθουμε.
 
 

Τι κάνει την CarCam Ultra τόσο ξεχωριστή;

Όλοι γνωρίζουμε αυτές τις συνηθισμένες κάμερες παρακολούθησης. Συνήθως προσφέρουν πλάνα σε 420p, υποτίθεται για «εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης», το οποίο είναι απλώς μια δικαιολογία για να μας πουλήσουν ανακυκλωμένες κάμερες από τηλέφωνα δεκαετίας σε νέα συσκευασία. Δεν είμαστε στο 2005 πια, οι κάρτες SD μπορούν να χωρέσουν περισσότερα από 4 GB δεδομένων!
 
Το CarCam Ultra δεν είναι κάτι τέτοιο. Η 1080p HD κάμερα προσφέρει πεντακάθαρα πλάνα με ευρεία γωνία θέασης για να καταγράψει τα πάντα. Επίσης ηχογραφεί, για την περίπτωση που ο οδηγός που σας χτύπησε πει κάποια πράγματα που αργότερα αρνηθεί.
 
Διαθέτει και αισθητήρα νυχτερινής όρασης, ώστε να μπορείτε να βιντεοσκοπείτε ξεκάθαρα και την νύχτα, καθώς και αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης, ο οποίος ξεκινά την καταγραφή τη στιγμή που οποιοσδήποτε ανίδεος που παρκάρει, ή οτιδήποτε άλλο, κινήσει το αυτοκίνητό σας.
 
Συμπληρώστε ότι θα έχετε και επιλογές προσαρμογής για να ρυθμίσετε την κάμερα τη στιγμή που θα ξεκινά η καταγραφή, ή αν θέλετε ενεργοποίηση αργότερα.
 
Αυτή η προηγμένη κάμερα είναι η καλύτερη που έχουμε δοκιμάσει ποτέ:
 
Κάμερα 1080p HD για να καταγράφετε τα πάντα με πεντακάθαρη λεπτομέρεια.
 
Συνεχής εγγραφή – σε περίπτωση που εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος, καταγράφει αυτόματα πάνω σε παλαιότερο υλικό για συνεχόμενη παρακολούθηση.
 
Ευρυγώνια κάμερα 150 μοιρών για να καταγράφει τα πάντα.
 
Αισθητήρας νυχτερινής όρασης και αισθητήρας κίνησης, έτσι ώστε το αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως θέσης που βρίσκεται αυτό ή εσείς οι ίδιοι, θα υπάρχει πλήρης καταγραφή του τι συνέβη ή δε συνέβη.
 
Ηχογραφεί σε υψηλή ποιότητα.
 
Έξυπνες επιλογές προσαρμογής για τα πάντα, από τον αισθητήρα κίνησης, μέχρι τους χρονοδιακόπτες εκκίνησης και την ποιότητα του βίντεο.
 
Υποστηρίζει κάρτες microSD, μεγάλης χωρητικότητας.
 
Ειλικρινά το φανταζόμασταν. Οι προδιαγραφές ανέφεραν ότι ήταν η καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη κάμερα για αυτοκίνητο που έχουμε δει ποτέ και όντως ήταν. Μας εντυπωσιάζει που χρειάστηκε τόσος καιρός για μια εταιρία να φτιάξει μία σαν αυτή.
 
 

Πόσο Κοστίζει η CarCam Ultra;

Αυτό που μας εξέπληξε ακόμα περισσότερο είναι η τιμή. Η τιμή της CarCam Ultra κανονικά είναι 119,9€. Δίκαιο γι’ αυτά που προσφέρει, δεδομένου ότι είναι η κορυφαία διαθέσιμη ποιότητα της αγοράς και καλύπτει κάθε τι που θα χρειαστείτε. Αλλά η εταιρία γνωρίζει ότι ο κόσμος ξεχνά τα σημαντικά, μέχρι να τα χρειαστεί και να είναι πολύ αργά, γι’ αυτό αποφάσισαν να φτιάξουν κάτι όσο το δυνατόν καλύτερο και έτσι η παγκόσμια κυκλοφορία του προϊόντος συνοδεύεται από μεγάλη έκπτωση 50% και δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την CarCam Ultra με μόλις 59€.
 
Η επόμενη γενιά καμερών για αυτοκίνητα φαίνεται εντυπωσιακή, αλλά πραγματικά δεν περιμέναμε ότι η τιμή θα ήταν τόσο χαμηλή. Όπως λέει και η παροιμία, η καλύτερη εποχή για να φυτέψεις ένα δέντρο ήταν πριν από είκοσι χρόνια, η δεύτερη καλύτερη είναι τώρα. Ποτέ δε ξέρεις πότε και τι μπορεί να συμβεί στο αυτοκίνητό σου και αν ποτέ συμβεί, θα χαιρόσασταν που ήσασταν προετοιμασμένοι. Αποκτήστε την CarCam Ultra τώρα όσο είναι ακόμα σε προσφορά!
 
 

Αλλά μην μας εμπιστεύεστε τυφλά! Διαβάστε και άλλες αξιολογήσεις της CarCam Ultra:

«Το δικαστήριο απέρριψε το βίντεο του ατυχήματος, για το οποίο δεν έφταιγα 100%, εξαιτίας της χαμηλής ποιότητας! Γιατί φτιάχνουν αυτές τις κάμερες σε τόσο χαμηλή ανάλυση, εφόσον είναι άχρηστες όταν τις χρειαστείς! Πήρα μία full HD τώρα, πολύ οικονομικά συγκριτικά με το κόστος επισκευής που έπρεπε να πληρώσω. Ποτέ ξανά.»

«Την αγόρασα λόγω αισθητήρων κίνησης και νυχτερινής όρασης ως κάμερα ασφαλείας για το σπίτι μου και μερικές φορές την παίρνω μαζί όταν οδηγώ. Λειτουργεί τέλεια! Έπιασα κάτι παιδιά να με κλέβουν από την αυλή μου!»

«Εξαιρετική ποιότητα, τέλεια τιμή, δε θα το μετανιώσετε ούτε στιγμή. Είναι πραγματικά κάτι που δε χρειάζεστε ποτέ μέχρι να σας συμβεί κάτι και μετά αυτή η μικροσκοπική συσκευή θα παίξει ρόλο αν θα αποζημιωθείτε μερικές χιλιάδες ή θα πληρώσετε χιλιάδες. Σας το προτείνω.»

 

Συμπέρασμα: Αξίζει να Αγοράσετε την CarCam Ultra;

Ναι. 100%. Αυτή η κάμερα είναι μέρος της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας, εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τι πράγματι συνέβη. Κάθε αυτοκίνητο πρέπει να διαθέτει μία και η CarCam Ultra είναι ό,τι καλύτερο στην αγορά και σε μισή τιμή! Πραγματικά τι περιμένετε; Αποκτήστε την πριν τελειώσει η προσφορά ή εξαντληθεί το απόθεμα!

Πλεονεκτήματα:

  • Πολύ Εύκολη στην Χρήση
  • Κάμερα 1080p HD
  • Αισθητήρες νυχτερινής όρασης και κίνησης
  • Καταγράφει ήχο σε υψηλή ποιότητα
  • Έξυπνες επιλογές προσαρμογής

Μειονεκτήματα:

  • Τα αποθέματα είναι περιορισμένα, ενδέχεται να εξαντληθούν σύντομα

 

Πώς Μπορείτε να Αποκτήσετε την CarCam Ultra;

Τώρα που ξέρετε πόσο σημαντική είναι μια κάμερα αυτοκινήτου και μάθατε ότι η καλύτερη βρίσκεται διαθέσιμη στην αγορά προς πώληση, σίγουρα θέλετε να την παραγγείλετε άμεσα, οπότε παρακάτω θα δείτε τα απλά βήματα:

  1. Σας προτείνουμε να παραγγείλετε την αυθεντική CarCam Ultra από την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.
  2. Συνδέστε την στο αυτοκίνητό σας, ρυθμίστε τις επιθυμητές επιλογές και τρίψτε στην μούρη το υλικό HD στον επόμενο που θα χτυπήσει το πολύτιμο αυτοκίνητό σας.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Τώρα με έκπτωση 50% και με δωρεάν αποστολή για περιορισμένο χρόνο!

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε την CarCam Ultra με έκπτωση 50% – Δωρεάν αποστολή σε όλον τον κόσμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα >>>