Rögzítse napi vezetéseit, és kímélje meg magát attól a fáradságtól, hogy magyarázza magát a balesetek során…

12/06/2024 | Vihari Péter

ÖSSZEFOGLALÁS: Megérkezett az autós útkamerák új generációja, amelyek jobbak, okosabbak és hasznosabbak, mint valaha. Már nem dicsőített kellékek szemcsés, gyenge minőségű felvételekkel, és már nem csak filmeznek. Ez az új közúti kamera sokkal többet és sokkal jobbat tesz.  Most 50% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással kaphatja meg CarCam Ultra készülékét. 
Utálod, ha a te szavad van az őrült sofőr szavával szemben, aki behátrált? Ha nincs bizonyítékod annak bizonyítására, hogy ő tette, és neked kell kifizetni a biztosítási költségeket? Utálod, hogy 2022-ben járunk, és az autók közúti kamerái még mindig 144p-ben készítenek videót, és minden alkalommal manuálisan kell elindítani? Nos, az aggodalmaidnak vége szakad. Végre megérkezett a fényképezőgépek új generációja!
 
Most mostattad az autódat. Fényes és új. Párhuzamosan szépen leparkoltál, és elmentél intézni néhány ügyet. Amikor visszajöttél… akárki is volt az a barom, aki leparkolt előtted, hátulról beszállt a tiszta, fényes autódba, tönkretéve az egész elejét. Nincsenek utcai kamerák, nincsenek szemtanúk, csak te szitkozod azt, aki ezt tette a szeretett autóddal.
 
És ez csak egy példa a sok-sok dolog közül, ami az autójával megtörténhet az úton, amiért a biztosítója vagy valamelyik polgári bíróság könnyen jóvátételt kapott volna, ha bizonyítékokkal igazolja, hogy ki tette.
 
És pontosan itt jön be az autós közúti kamera…
 
 
 

Miről beszélünk?

CarCam Ultra-nak hívják, és ez a világ legfejlettebb autós kamerája. Máris biztonságosabbá teszi az utakat szerte a világon, pusztán azáltal, hogy tudjuk, hogy telepítve vannak, és bizonyítékok lesznek a visszaélésekre.
 
A legmodernebb technológiával készült, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt és funkcionalitást nyújtsa a lehető legelfogadhatóbb áron. A CarCam Ultra páratlan minőséggel és funkcionalitással az összes többi kamerát kizökkenti a vízből és a piacról.
 
De vajon ez az új generációs autókamera valóban megfelel a hírverésnek? Kipróbáltuk, hogy megtudjuk.
 
 
 

Mitől olyan különleges?

Mindannyian ismerjük ezeket a szabványos autókamerákat. Legfeljebb 420p-s felvételeket kaphat, amelyekről azt mondják, hogy „tárhelyet takarítanak meg”, ami csak egy újabb ürügy arra, hogy eladjuk nekünk a tíz éves telefonok újrahasznosított kameráit új dobozban. Már nem 2005 van, az SD kártyákon több mint 4 GB adat tárolható!
 
A CarCam Ultra semmi ilyesmi. Éles, 1080p HD felvétele kristálytiszta, és elég széles szöggel, hogy mindent elkapjon. Hangot is rögzít, arra az esetre, ha az ön felé hátráló sofőr mondana néhány dolgot, amit később tagad.
 
Éjjellátó szenzorral is rendelkezik, így tisztán filmezhet bármit, ami éjszaka történik, valamint mozgásérzékelővel is, így életre kelt és rögzítheti azt a pillanatot, amikor valami, szakképzetlen parkoló vagy más, megmozgatja az autóját minden.
 
Mindezt kiegészítheti testreszabási lehetőségekkel, például, hogy a gyújtás pillanatában szeretné elindítani a kamerát, vagy késleltetett aktiválást szeretne.
 
Valóban ez a következő generációs kamera a legjobb, amit valaha teszteltünk:
 
1080p HD kamera, hogy mindent kristálytiszta részletekkel rögzítsen.
 
Folyamatos hurokrögzítés – arra az esetre, ha elfogyna a tárhely, automatikusan rögzíti a legrégebbi felvételt a megszakítás nélküli megfigyelés érdekében.
 
Széles, 150 fokos kameraszög, hogy mindent elkapjon.
 
Éjszakai látásérzékelő, valamint mozgásérzékelő, így nem számít, hogy hol van az autó, vagy hol van, teljes nyilvántartása lesz arról, hogy mi történt vagy nem.
 
Kiváló minőségű hangot rögzít.
 
Intelligens testreszabási lehetőségek a mozgásérzékelőtől az indítási időzítőkig és a videó minőségéig mindenhez.
 
Támogatja a nagy kapacitású microSD kártyákat.
 
Őszintén szólva nem is lepődtünk meg. A műszaki adatok szerint egyszerűen jobb, mint bármely más autós kamera, amit valaha láttunk, és az is volt. Csodálkozunk, hogy ilyen sokáig tartott egy cégnek, hogy elkészítse ezeket.
 
 

Mennyibe kerül a CarCam Ultra?

Amin még jobban meglepődtünk, az az ár. A CarCam Ultra normál ára mindössze 119,9 €. Önmagában is több mint tisztességes, tekintve, hogy ez az elérhető legjobb minőség, és minden alapot lefed, amire szüksége lesz. A cég azonban tudja, hogy az emberek addig alszanak ezek fontosságán, amíg nem késő, ezért úgy döntöttek, hogy a lehető legnagyobb feltűnést keltik, a termék globális piacra dobása hatalmas, 50%-os kedvezménnyel és ingyenes szállítással jár! Most mindössze 59 €-ért szerezheti be CarCam Ultra készülékét.
 
Az autókamerák következő generációja valóban lenyűgözően néz ki, de őszintén szólva nem számítottunk arra, hogy az ára ilyen alacsony lesz. Ahogy a közmondás tartja, a faültetésre a legjobb idő húsz éve volt, a második legjobb most van. Soha nem tudhatod, mikor és mi történik az autóddal, és ha és mikor, akkor örülsz, ha szereztél egy ilyet. Szerezd meg a CarCam Ultra-t most, amíg még akciós!
 
 

De ne csak a szavunkat fogadd el! Ezek az emberek szerették a CarCam Ultra-t:

„A bíróság az alacsony minőség miatt szó szerint elutasította a felvételeimet egy balesetről, amelyben 100%-ban nem voltam hibás! Miért is gyártják ilyen alacsony felbontásban ezeket a kamerákat, ha ez nekem használhatatlan lesz! Most kaptam egy ilyen full HD-t, a javítási költségek töredékéért, amit kellett viselnem. Soha többé nem mondom.”

„Megvettem őket a mozgás- és éjjellátó érzékelőkhöz, hogy biztonsági kamerákként szolgáljanak otthonomban, és néha magammal is viszem vezetés közben. Remekül működnek! Elkaptam azokat a gyerekeket, akik vörös kézzel loptak dolgokat az udvaromról!”

„Kiváló minőség, jó ár, egy pillanatig se bánd meg. Ez valóban egyike azoknak a dolgoknak, amelyekre nincs szükséged, amíg nem történik valami, és akkor ez az apró kis eszköz a különbség aközött, hogy ezreket kapsz, vagy ezreket fizetsz. Nagyon ajánlott.”

 

Következtetés: Vegye meg a CarCam Ultra-t?

Igen. 100%. Ez a kamera gyakorlatilag az autóbiztosítás részét képezi. Ha nem tudod bizonyítani, mi történt, megtörtént, senkit nem érdekel. Valójában minden autót fel kell szerelni egy ilyennel, és a CarCam Ultra a legjobb a piacon, ráadásul fél akciós áron! Komolyan, mire vársz? Szerezze be, mielőtt az akció véget ér, vagy a készlet kifogy!

Előnyök:

  • Könnyen kezelhető
  • 1080p HD kamera
  • Éjszakai látás és mozgásérzékelők
  • Kiváló minőségű hangot rögzít
  • Intelligens testreszabási lehetőségek

Hátrányok:

  • A készlet nagyon korlátozott, hamarosan elfogyhat a készlet

 

Hogyan szerezhetem be a CarCam Ultra-t?

Most, hogy tudja, mennyire fontos egy autós kamera, és tudja, hogy a piacon a legjobb kamerát árulják, azonnal meg kell rendelnie egyet, ezért íme az egyszerű lépések:

  1. Javasoljuk, hogy rendeljen egy eredeti CarCam Ultra-t a hivatalos weboldalról itt.
  2. Rögzítse az autójához, állítsa be a kívánt beállításokat, és dörzsölje a HD-felvétellel a következő személy arcát, aki elüti értékes autóját.

AKCIÓ: Most 50% kedvezménnyel és korlátozott ideig ingyenes kiszállítással!

Kattintson ide a CarCam Ultra igényléséhez 50% kedvezménnyel – korlátozott ideig ingyenes szállítás a világ minden tájára >>>