Neem je dagelijkse ritten op en bespaar jezelf tijd tijdens ongelukken…

21/07/2024 | Ryan van Buiten

SAMENVATTING: De nieuwe generatie wegcamera’s voor auto’s is er, en ze zijn beter, slimmer en nuttiger dan ooit. Het zijn niet langer veredelde rekwisieten met korrelige beelden van lage kwaliteit, en ze doen meer dan alleen filmen. Deze nieuwe wegcamera doet zo veel meer, en zo veel beter.  Je kunt nu Your CarCam Ultra 50% korting krijgen en met gratis levering.

Haat je het wanneer het jouw woord is tegen dat van de gekke bestuurder die achteruit op je inreed? Wanneer je geen bewijs hebt dat zij het gedaan hebben, en dat zij de verzekeringskosten moeten betalen? Vind je het vervelend dat we in 2021 leven en dat autocamera’s nog steeds video’s opnemen op 144p en elke keer handmatig moeten worden gestart? Wel, er is een einde gekomen aan je zorgen. De nieuwe generatie camera’s is er eindelijk!

Je hebt net je auto laten wassen. Glanzend en nieuw. Je parkeerde hem mooi parallel, en ging boodschappen doen. Toen je terugkwam… wie die klootzak ook was die voor je parkeerde, botste van achteren tegen je schone, glanzende auto, en vernielde de hele voorkant. Er zijn geen camera’s, geen getuigen, alleen jij die vloekt tegen degene die dit met je geliefde auto heeft gedaan.

En dat is slechts een voorbeeld van de vele, vele dingen die kunnen gebeuren met je auto op de weg, waarvoor je verzekering of een civiele rechtbank, zou je gemakkelijk hebben toegekend schadevergoeding, als je maar had bewijs om te bewijzen wie het gedaan heeft.

En dat is precies waar de auto verkeerscamera in beeld komt …

Waar hebben we het over?

Ze noemen het de CarCam Ultra, en het is de meest geavanceerde auto camera in de wereld. Het is al het maken van de wegen over de hele wereld veiliger gewoon door de wetenschap dat ze zijn geïnstalleerd, en dat er bewijs zal zijn van wandaden.

Gemaakt met de modernste technologie om de beste prestaties en functionaliteit te bieden voor de meest redelijke prijs mogelijk. De CarCam Ultra blaast alle andere camera’s uit het water en uit de markt met ongeëvenaarde kwaliteit en functionaliteit.

Maar kan deze nieuwe generatie autocamera de hype echt aan? We hebben hem getest om daar achter te komen.

Wat maakt het zo speciaal?

We kennen allemaal die standaard autocamera’s. Je krijgt hooguit, misschien, 420p beelden waarvan ze zeggen dat het is om “opslagruimte te besparen” wat gewoon weer een excuus is om ons de gerecyclede camera’s van tien jaar oude telefoons in een nieuwe doos te verkopen. Het is niet meer 2005, SD-kaarten kunnen meer dan 4GB aan gegevens bevatten!

De CarCam Ultra is niets van dat alles. De scherpe 1080p HD-beelden zijn kristalhelder en hebben een hoek die groot genoeg is om werkelijk alles op te nemen. Hij neemt ook geluid op, voor het geval dat de bestuurder die je aanreed dingen zegt die hij later ontkent.

Hij heeft ook een nachtzichtsensor, zodat je alles wat ‘s nachts gebeurt duidelijk kunt filmen, en een bewegingsdetectiesensor, zodat hij tot leven kan komen en opnamen kan maken op het moment dat iets, al dan niet een ongeschoolde parkeerder, je auto überhaupt in beweging brengt.

Voeg daar nog aanpassingsopties aan toe, bijvoorbeeld of je de camera wilt laten starten op het moment dat je hem aanzet, of dat je een vertraagde activering wilt.

Deze next-generation camera is echt de beste die we ooit hebben getest:

1080p HD-camera om alles kristalhelder in beeld te brengen.

Continue lusopname – voor het geval je geen opslagruimte meer hebt, neemt de camera automatisch de oudste beelden over voor een ononderbroken bewaking.

Een brede camerahoek van 150 graden om alles op te vangen.

Nachtzicht sensor en bewegingssensor, dus het maakt niet uit waar de auto is, of waar je bent, je hebt een volledige registratie van wat er wel of niet gebeurd is.

Neemt audio op van hoge kwaliteit.

Slimme aanpassingsopties voor alles, van de bewegingssensor tot starttimers en de kwaliteit van de video.

Ondersteunt microSD-kaarten met een grote capaciteit.

We waren eerlijk gezegd niet eens zo verrast. De specificaties zeiden dat het gewoon beter was dan alle andere autocamera’s die we ooit hebben gezien, en dat was het ook. We zijn alleen verbaasd dat het zo lang heeft geduurd voordat een bedrijf een van deze heeft gemaakt.

Hoeveel kost de CarCam Ultra?

Wat ons nog meer verbaasde was de prijs. De normale prijs van de CarCam Ultra is slechts 119,9€. Op zich meer dan redelijk, gezien het feit dat het de beste kwaliteit is die beschikbaar is, en elke basis dekt die je ooit nodig zult hebben. Maar het bedrijf weet dat mensen slapen op het belang van deze tot het te laat is, dus besloten ze om zo groot van een splash te maken als ze konden, de wereldwijde lancering van het product komt met een enorme 50% korting en gratis wereldwijde verzending! Je kunt nu je CarCam Ultra krijgen voor slechts 59€.

De volgende generatie autocamera’s ziet er echt indrukwekkend uit, maar we hadden eerlijk gezegd niet verwacht dat de prijs zo laag zou zijn. Zoals het spreekwoord zegt: de beste tijd om een boom te planten was twintig jaar geleden, de op één na beste tijd is nu. Je weet nooit wanneer en wat er met je auto kan gebeuren, en als en wanneer dat gebeurt, zul je blij zijn dat je zo’n ding hebt gekocht. Koop de CarCam Ultra nu hij nog in de aanbieding is!

Maar geloof ons niet op ons woord! Deze mensen hielden van de CarCam Ultra:

“Ik had een rechtbank die letterlijk mijn beelden afwees van een ongeval waar ik 100% niet schuldig aan was, vanwege de lage kwaliteit! Waarom maken ze deze camera’s in zo’n lage resolutie als ik er toch niets aan heb! Ik heb nu zo’n Full HD camera, voor een fractie van de reparatiekosten die ik moest betalen. Nooit meer zeg ik.”

“Ik heb ze gekregen voor de bewegings- en nachtzichtsensoren om te dienen als beveiligingscamera’s voor mijn huis en ook heb ik ze soms bij me als ik aan het rijden ben. Ze werken geweldig! Betrapt die kinderen stelen dingen uit mijn tuin op heterdaad!”

“Geweldige kwaliteit, geweldige prijs, heb er geen moment spijt van gehad. Dit is echt een van die dingen die je nooit nodig hebt totdat er iets gebeurt, en dan is dit piepkleine apparaatje het verschil tussen dat je duizenden krijgt, of dat je duizenden moet betalen. Een echte aanrader.”

 

Conclusie: Moet je de CarCam Ultra kopen?

Ja. 100%. Deze camera is praktisch een deel van je autoverzekering. Als je niet kunt bewijzen wat er gebeurd is, kan het niemand iets schelen. Elke auto zou eigenlijk uitgerust moeten zijn met zo’n camera, en de CarCam Ultra is de beste op de markt, en met de helft korting! Serieus, waar wacht je nog op? Koop hem voordat de uitverkoop eindigt of de voorraad op is!

Voordelen:

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • 1080p HD-camera
  • Nachtzicht en bewegingssensoren
  • Neemt audio van hoge kwaliteit op
  • Slimme aanpassingsopties

Nadelen:

  • De voorraden zijn zeer beperkt, mogelijk binnenkort niet meer leverbaar

 

Hoe kom ik aan de CarCam Ultra?

Nu je weet hoe belangrijk een autocamera is, en je weet dat de beste op de markt in de aanbieding is, wil je er vast meteen een bestellen, dus hier zijn de eenvoudige stappen:

  1. Wij raden je aan een originele CarCam Ultra te bestellen van de officiële website hier.
  2. Bevestig het aan je auto, stel je gewenste opties in en wrijf de HD-beelden in het gezicht van de volgende persoon die je kostbare auto raakt.

PROMOTIE: Nu met 50% korting en met gratis verzending voor een beperkte tijd!

Klik hier om je CarCam Ultra met 50% korting te claimen – Gratis wereldwijde verzending voor een beperkte tijd >>>