Ta opp dine daglige driv og spar deg bryet med å forklare deg selv under ulykker …

21/07/2024 | Goran Johannessen

SAMMENDRAG: Den nye generasjonen bilveikameraer er her, og de er bedre, smartere og mer nyttige enn noen gang. Ikke lenger er de glorifiserte rekvisitter med kornete opptak av lav kvalitet, og ikke lenger filmer de bare. Dette nye veikameraet gjør så mye mer, og mye bedre.  Du kan nå få CarCam Ultra 50% avslag og med gratis levering.
Hater du det når det er ditt ord mot den gale sjåføren som rygget inn i deg? Når du ikke har bevis for å bevise at det var de som gjorde det, og at de skulle dekke forsikringskostnadene? Hater du at vi er i 2022 og bilveikameraer fortsatt tar video på 144p og må startes manuelt hver gang? Vel, bekymringene dine er over. Den nye generasjonen kameraer er endelig her!
 
Du fikk nettopp vasket bilen din. Skinnende og nytt. Du parkerte det vakkert, og gikk for å gjøre noen ærend. Da du kom tilbake… Den som parkerte foran deg, havnet bak i den rene, skinnende bilen din og ødela hele fronten. Det er ingen gatekameraer, ingen vitner, bare du forbanner på den som gjorde dette til din elskede bil.
 
Og det er bare ett eksempel på de mange, mange tingene som kan skje med bilen din på veien, som forsikringen din eller en sivil domstol lett ville ha gitt deg erstatning for, hvis du bare hadde bevis for å bevise hvem som gjorde det.
 
Og det er akkurat der bilkameraet kommer inn…
 
 

Hva snakker vi om?

De kaller det CarCam Ultra, og det er det mest avanserte bilkameraet i verden. Det gjør allerede veiene over hele verden tryggere bare av kunnskapen om at de er installert, og at det vil være bevis på ugjerninger.
 
Laget med banebrytende teknologi for å gi mest mulig ytelse og funksjonalitet til en rimelig pris. CarCam Ultra blåser alle andre kameraer ut av vannet og markedet med enestående kvalitet og funksjonalitet.
 
Men er denne nye generasjonen bilkamera virkelig opp til hypen? Vi testet den for å finne det ut.
 
 

Hva gjør det så spesielt?

Vi kjenner alle de vanlige bilkameraene. Du får på det meste, kanskje, 420p-opptak som de sier er å “spare lagringsplass”, noe som bare er en annen unnskyldning for å selge oss de resirkulerte kameraene fra ti år gamle telefoner i en ny boks. Det er ikke 2005 lenger, SD-kort kan inneholde mer enn 4 GB data!
 
CarCam Ultra er ikke noe sånt. Det skarpe HD-opptaket på 1080p er krystallklart og med en vinkel som er bred nok til å fange absolutt alt. Den tar også opp lyd, bare i tilfelle sjåføren som rygget inn i deg sier noen ting han senere benekter.
 
Den har også en nattsynsensor, slik at du tydelig kan filme alt som skjer om natten, samt en bevegelsesdeteksjonssensor, slik at den kan komme til liv og registrere detaljer øyeblikkelig, ufaglært parkering eller på annen måte, får bilen til å bevege seg i det hele tatt.
 
Topp disse med tilpasningsalternativer for si om du vil starte kameraet i tenningstidspunktet, eller vil du ha en forsinket aktivering.
 
Dette neste generasjons kameraet er det beste vi noensinne har testet:
 
1080p HD-kamera for å fange alt med krystallklare detaljer.
 
Kontinuerlig sløyfeopptak – bare i tilfelle du går tom for lagring, registrerer den automatisk over de eldste opptakene for uavbrutt overvåking.
 
En bred 150 graders kameravinkel for å fange alt.
 
Nattsynssensor så vel som bevegelsessensor, så uansett hvor bilen er, eller hvor du er, vil du ha full oversikt over hva som skjedde eller ikke skjedde.
 
Tar opp lyd av høy kvalitet.
 
Smarte tilpasningsalternativer for alt fra bevegelsessensor til starttidtakere og kvaliteten på videoen.
 
Støtter mikroSD-kort med stor kapasitet.
 
Vi var ærlig talt ikke engang så overrasket. Spesifikasjonene sa at det rett og slett var bedre enn noe annet bilkamera vi noen gang har sett, og det var det. Vi er bare overrasket over at det tok så lang tid for et selskap å lage en av disse.
 
 

Hvor mye koster CarCam Ultra?

Det vi ble enda mer overrasket over var prisen. Den vanlige prisen på CarCam Ultra er bare NOK 1,138. Mer enn rettferdig med tanke på at det er den beste kvaliteten som er tilgjengelig, og dekker alle baser du noen gang trenger dekket. Men selskapet vet at folk ikke er klar over viktigheten av disse til det er for sent, så de bestemte seg for å gjøre så mye de kunne, den globale lanseringen av produktet kommer med en massiv 50% rabatt og gratis verdensomspennende frakt! Du kan nå få CarCam Ultra for bare NOK 569.
 
Neste generasjon bilkameraer ser virkelig imponerende ut, men vi forventet ærlig talt ikke at prisen skulle være så lav. Som ordtaket sier, den beste tiden å plante et tre var tjue år siden, den nest beste er nå. Du vet aldri når og hva som kan skje med bilen din, og hvis og når den gjør det, vil du være glad for at du fikk deg en av disse. Få CarCam Ultra nå mens det fortsatt er til salgs!
 
 

Men ikke bare ta vårt ord for det! Disse menneskene elsket CarCam Ultra:

“Jeg fikk en domstol bokstavelig talt til å avvise opptakene mine av en ulykke jeg var 100% ikke skyld i på grunn av lav kvalitet! Hvorfor lager de til og med disse kameraene i så lav oppløsning hvis det kommer til å være ubrukelig for meg! Jeg fikk en av disse HD kameraene nå, for en brøkdel av reparasjonskostnadene måtte jeg bare. Aldri mer sier jeg.”

“Jeg fikk dem til bevegelses- og nattsynsensorene for å fungere som overvåkningskameraer for hjemmet mitt, og også noen ganger får jeg det med meg mens jeg kjører. De fungerer bra! Fanget de barna som stjal ting fra hagen min rødhendt!”

“God kvalitet, god pris, ikke angre på det et øyeblikk. Dette er virkelig en av de tingene du aldri trenger før noe skjer, og da er denne lille enheten forskjellen mellom at du får tusenvis, eller at du betaler tusenvis. Anbefales på det sterkeste.”

 

Konklusjon: Bør du få CarCam Ultra?

Ja. 100%. Dette kameraet er praktisk talt en del av bilforsikringen din. Hvis du ikke kan bevise hva som skjedde, skjedde, bryr ingen seg. Hver bil skal virkelig være utstyrt med en av disse, og CarCam Ultra er den beste i markedet, og på et halvt salg! Seriøst hva venter du på? Få det før salget avsluttes eller legeret går tomt!

Fordelene:

  • Enkel å bruke
  • 1080p HD-kamera
  • Nattsyns- og bevegelsessensorer
  • Tar opp lyd av høy kvalitet
  • Smarte tilpasningsalternativer

Ulemper:

  • Forsyninger er svært begrenset, kan snart gå tom på lageret

 

Hvordan får jeg CarCam Ultra?

Nå som du vet hvor viktig et bilkamera er, og du vet at det beste på markedet er i salg, må du bestille et med en gang, så her er de enkle trinnene:

  1. Vi anbefaler å bestille en original CarCam Ultra fra den offisielle nettsiden her.
  2. Fest den til bilen din, angi ønskede alternativer og gni HD-opptakene i ansiktet til neste person som treffer din dyrebare bil.

KAMPANJE: Nå med 50% avslag og med gratis frakt i en begrenset periode!

Klikk her for å kreve din CarCam Ultra med 50% rabatt – Gratis verdensomspennende frakt i en begrenset periode >>>