Posnemite vaše dnevne vožnje in si prihranite težave pri razlaganju nesreč…

21/07/2024 | Štefan Pintarič

POVZETEK: Nova generacija avtomobilskih cestnih kamer je tu in zdaj so boljše, pametnejše in bolj uporabne kot kdaj koli prej. Niso več samo poveličevani rekviziti s posnetki nizke kakovosti saj omogočajo veliko več kot snemanje. Ta nova cestna kamera je resnično sposobna, nudi veliko več kot ostale kamere in po boljši kvaliteti.  Zdaj lahko dobite vaš CarCam Ultra 50 % popustom in z brezplačno dostavo.
Ali sovražiš situacije, kjer je tvoja beseda proti besedi norega voznika, ki se je zaletel vate? Ko nimaš dokazov, ki bi potrdili, da je krivda na drugi strani in da bi morali kriti stroške zavarovanja? Se čudiš, da smo v letu 2022 a cestne kamere za avtomobile še vedno snemajo video v 144p in jih je treba vsakič ročno prižgati? No, tvojih skrbi je konec. Nova generacija kamer je končno tu!
 
Pravkar ste prišli iz avtopralnice. Sveti se kot nov. Bočno parkirate na ulici in greste po opravkih. Ko se vrnete do avta …  ugotovite, da je kreten, ki je bil parkiran pred vami z zadnjim delom trčil v vaš prelep avto in uničil celoten sprednji del. Brez prič ali uličnih kamer, lahko samo preklinjate tistega, ki je to storil vašemu ljubemu avtomobilu.
 
In to je samo en primer kaj vse se lahko zgodi vašemu avtomobilu na cesti, za kar bi vam vaše zavarovanje ali kakšno sodišče zlahka odobrilo odškodnino, če bi le imeli dokaze, ki dokazujejo, kdo je to storil.
 
In ravno tu vam prav pride cestna kamera za avtomobile…
 
 

O čem govorimo?

Imenujejo jo CarCam Ultra, je najnaprednejša avtomobilska kamera na svetu. Ceste po svetu so bolj varne že od trenutka, ko je izdelek prišel na trg, saj se vozniki zavedajo, da so nameščene in ponujajo dokaz o kakršnihkoli cestnih prekrških.
 
Izdelana z najsodobnejšo tehnologijo, ki zagotavlja največjo zmogljivost in funkcionalnost za najbolj razumno možno ceno. CarCam Ultra z neprimerljivo kakovostjo in funkcionalnostjo prekaša vse druge kamere na trgu.
 
Toda ali je ta nova generacija avtomobilskih kamer res vredna vse pozornosti, ki jo prejema? Preizkusili smo kamero, da bi ugotovili, če je res tako dobra.
 
 
 

Zakaj je kamera tako posebna?

Vsi poznamo tiste standardne avtomobilske kamere. Dobite posnetke v največ 420p ločljivosti, za katere pravijo, da “prihranijo prostor pri shranjevanju”, a je v resnici le še en izgovor, da nam prodajo reciklirane kamere deset let starih telefonov v novi obliki. Nismo več leta 2005, kartice SD lahko vsebujejo več kot 4 GB podatkov!
 
CarCam Ultra je pravo nasprotje. Njeni kvalitetni 1080p HD posnetki so kristalno jasni in z dovolj širokim kotom, da ujame popolnoma vse detajle. Prav tako snema zvok, da imate še en dokaz, če voznik, ki se je pripeljal do vas, reče nekaj, kar pozneje zanika.
 
Ima tudi senzor za nočni vid, tako da lahko jasno posnamete vse, kar se dogaja ponoči, pa tudi senzor za zaznavanje gibanja, ki omogoča, da se kamera samodejno prižge in zabeleži trenutek, ko npr. neizkušeni voznik skuša parkirati v vaši bližini in po nesreči oplazi vaš avto.
 
Kamera ima tudi možnost prilagajanja, če želite zagnati kamero v trenutku, ko prižgete avto ali pa želite zakasnjeno aktivacijo.
 
Ta kamera naslednje generacije je res najboljša, kar smo jih kdaj preizkusili:
 
1080p HD kamera, da ujamete vse s kristalno jasnimi detajli.
 
Neprekinjeno snemanje – samo v primeru, ko vam zmanjka prostora za shranjevanje, kamera samodejno snema čez najstarejši posnetek za nemoteno spremljanje.
 
Širok 150-stopinjski kot kamere, s katerim boste ujeli vse detajle.
 
Senzor za nočen vid in senzor gibanja, bosta poskrbela, da boste imeli popoln dokaz o tem kaj se je zgodilo z vašim avtom, ne glede na to kje ste.
 
Snema zvok v visoki kakovosti.
 
Možnost pametne prilagoditve (vse od senzorja gibanja do časovnikov in kakovosti videa).
 
Podpira microSD kartice z veliko kapacitete.
 
Iskreno povedano, niti nismo bili tako presenečeni. Sodeč po tehničnih podatkih smo pričakovali kamero, ki je boljša od vseh ostalih avtomobilskih kamer, kar smo jih kdaj videli, in res je bila. Presenečeni smo, da je podjetje potrebovalo toliko časa, da je izdelalo tako popolno kamero.
 
 

Koliko stane kamera CarCam Ultra?

Še bolj pa nas je presenetila cena. Redna cena CarCam Ultra znaša samo 119.9€. Več kot poštena cena glede na visoko kakovost in vse njene lastnosti. A podjetje ve, da se ljudje ne zavedajo pomembnosti tovrstnih kamer, dokler ni prepozno. Tako so se odločili, da bodo izdelek na globalni ravni ponudili z neverjetnim 50% popustom in brezplačno dostavo po vsem svetu kar bo zagotovo pritegnilo pozornost potencialnih kupcev! Zdaj lahko svoj CarCam Ultra dobite za samo 59€.
 
Naslednja generacija avtomobilskih kamer je videti res impresivno, vendar nismo pričakovali, da bo cena tako nizka. Kot pravi pregovor, je bil najboljši čas za sajenje drevesa pred dvajsetimi leti, drugi najboljši čas pa je zdaj. Nikoli ne veš, kdaj in kaj se lahko zgodi s tvojim avtomobilom, in če se slučajno kaj zgodi, boste resnično veseli, da je bil vaš avto opremljen z eno iz med teh kamer. Kupite CarCam Ultra zdaj, ko je še na voljo po promocijski ceni!
 
 

Toda ne verjemite nam na besedo! Preberite kaj pravijo ostali uporabniki, ki so navdušeni nad CarCam Ultra:

“Sodišče je v preteklosti dobesedno zavrnilo moj posnetek nesreče, katere nisem povzročil, zaradi slabe kakovosti! Zakaj sploh delajo te kamere v tako nizki ločljivosti, če so na koncu popolnoma neuporabne! Zdaj sem kupil eno iz med teh kamer visoke ločljivosti, stala pa me je manj kot stroški popravila, ki sem ga moral plačati za avto. Nikoli več.”

“Kamero sem kupil zaradi senzorjev gibanja in nočnega vida, uporabljam jo predvsem kot varnostno kamero za moj dom, včasih pa jo vzamem s seboj tudi na vožnjo. Deluje odlično! Med dejanjem sem ujel sosedove otroke, ko so kradli stvari z mojega dvorišča!”

“Visoka kvaliteta, dobra cena, nakupa niti malo ne obžalujem. To je res ena iz med tistih stvari, ki jih nikoli ne potrebujete, dokler se nekaj ne zgodi.. potem pa ta majhna napravica odloča od tem ali boste prejeli tisočaka odškodnine oziroma boste vi tisti, ki boste plačevali drugim. Močno priporočam.”

 

Zaključek: Je vredno kupiti kamero CarCam Ultra?

Ja. 100%. Ta kamera je praktično del vašega avtomobilskega zavarovanja. Če ne morete dokazati, kaj se je zgodilo na cesti, boste imeli lahko velike težave. Vsak avto bi moral biti opremljen z eno iz med teh kamer. CarCam Ultra je trenutno najboljša kamera na trgu, kupite pa jo lahko kar po polovični ceni! Kaj sploh še čakate? Kupite kamero dokler je še na voljo po znižani ceni oziroma preden zmanjka zalog!

Prednosti:

  • Enostavna uporaba
  • 1080p HD kamera
  • Nočno snemanje in detektorji gibanja
  • Snema zvoka v visoki kakovosti
  • Možnosti pametnega prilagajanja

Slabosti:

  • Zaloge so zelo omejene, morda bodo kmalu pošle

 

Kako kupim CarCam Ultra?

Zdaj, ko se zavedate kako pomembna je avtomobilska kamera in veste, da je trenutno najboljša kamera na trgu dostopna po promocijski ceni, jo morate nemudoma naročiti. Preprosto sledite naslednjim korakom:

  1. Priporočamo, da naročite originalno kamero CarCam Ultra prek uradne spletne strani tukaj.
  2. Namestite jo na primerno mesto v svojem avtu ter izberite želene nastavite in že boste snemali HD posnetke s katerimi boste imeli dokaze proti naslednji osebi, ki se zaleti v vaš dragoceni avto.

PROMOCIJA: Zdaj s 50% popustom in z brezplačno dostavo! Samo za omejen čas!

Kliknite sem, za nakup vaše CarCam Ultra kamere s 50 % popustom – Brezplačna dostava po vsem svetu samo za omejen čas >>>