Registrera dina dagliga körningar och slippa förklara dig själv vid olyckor…

21/07/2024 | Micael Eliasson

SAMMANFATTNING: Den nya generationen bilkameror är här, och de är bättre, smartare och mer användbara än någonsin. De är inte längre glorifierade rekvisita med gryniga bilder av låg kvalitet, och de filmar inte längre bara. Den nya vägkameran kan så mycket mer och så mycket bättre.  Du kan nu få din CarCam Ultra 50 % billigare och med gratis leverans.
Hatar du när det är ditt ord mot det av den galna föraren som backade in i dig? När du inte har bevis för att det är de som gjorde det och att de ska stå för försäkringskostnaderna? Hatar du att vi är år 2022 och att bilkameror fortfarande tar videoklipp med 144p och måste startas manuellt varje gång? Då är det slut på dina bekymmer. Den nya generationens kameror är äntligen här!
 
Du har precis fått din bil tvättad. Glänsande och ny. Du parallellparkerade den vackert och gick för att göra några ärenden. När du kom tillbaka… den jävel som parkerade framför dig körde in i din rena, blanka bil bakifrån och förstörde hela fronten. Det finns inga gatukameror, inga vittnen, bara du som svär åt den som gjorde detta mot din älskade bil.
 
Och det är bara ett exempel på de många, många saker som kan hända med din bil på vägen, som din försäkring eller någon civil domstol lätt skulle ha beviljat dig ersättning för, om du bara hade haft bevis för att bevisa vem som gjorde det.
 
Och det är precis där bilkameran kommer in i bilden…
 
 

Vad pratar vi om?

De kallar den CarCam Ultra, och det är den mest avancerade bilkameran i världen. Den gör redan vägarna över hela världen säkrare bara genom vetskapen om att de är installerade och att det kommer att finnas bevis för missgärningar.
 
Den är tillverkad med spjutspetsteknik för att ge högsta möjliga prestanda och funktionalitet till ett så rimligt pris som möjligt. CarCam Ultra blåser alla andra kameror ur vattnet och marknaden med oöverträffad kvalitet och funktionalitet.
 
Men håller denna nya generation av bilkameror verkligen måttet för hypen? Vi har testat den för att ta reda på det.
 
 

Vad är det som gör den så speciell?

Vi känner alla till de vanliga bilkamerorna. Du får högst, kanske, 420p-filmer som de säger är för att “spara lagringsutrymme”, vilket bara är ännu en ursäkt för att sälja oss återvunna kameror från tioåriga telefoner i en ny låda. Det är inte 2005 längre, SD-kort kan rymma mer än 4 GB data!
 
CarCam Ultra är inte alls likadan. Dess skarpa 1080p HD-filmer är kristallklara och med en vinkel som är tillräckligt bred för att fånga absolut allt. Den spelar även in ljud, ifall föraren som backade in i dig skulle säga saker som han senare förnekar.
 
Den har också en sensor för mörkerseende, så att du tydligt kan filma allt som händer på natten, samt en sensor för rörelsedetektering, så att den kan vakna till liv och spela in det ögonblick då något, oskicklig parkerare eller annat, får din bil att röra sig överhuvudtaget.
 
Toppa dessa med anpassningsalternativ för att säga om du vill starta kameran i det ögonblick du tänder bilen, eller om du vill ha en fördröjd aktivering.
 
Den här nästa generations kamera är verkligen den bästa vi någonsin testat:
 
✅ 1080p HD-kamera för att fånga allt med kristallklara detaljer.
 
✅ Kontinuerlig loop-inspelning – om du skulle få slut på lagringsutrymme spelar den automatiskt in över det äldsta materialet för oavbruten övervakning.
 
En bred 150 graders kameravinkel för att fånga allt.
 
Nattseende sensor samt även rörelsesensor, så oavsett var bilen är eller var du är har du en fullständig registrering av vad som hände eller inte hände.
 
Spelar in ljud av hög kvalitet.
 
Smarta anpassningsalternativ för allt från rörelsesensor till starttider och videokvalitet.
 
Stöder microSD-kort med stor kapacitet.
 
Vi blev ärligt talat inte ens så förvånade. Enligt specifikationerna var den helt enkelt bättre än någon annan bilkamera vi någonsin sett, och det var den. Vi är bara förvånade över att det tog så lång tid för ett företag att tillverka en sådan här.
 
 

Hur mycket kostar CarCam Ultra?

Vad vi blev ännu mer förvånade över var priset. Det ordinarie priset för CarCam Ultra är endast 1 198 kr. Mer än rättvist i sig självt med tanke på att det är den högsta kvalitet som finns tillgänglig och täcker alla baser som du någonsin kommer att behöva täckas. Men företaget vet att folk sover på vikten av dessa tills det är för sent, så de bestämde sig för att göra ett så stort plask som möjligt, den globala lanseringen av produkten kommer med en massiv 50% rabatt och gratis leverans över hela världen! Du kan nu få din CarCam Ultra för bara 599 kr.
 
Nästa generation av bilkameror ser verkligen imponerande ut, men vi förväntade oss ärligt talat inte att priset skulle vara så här lågt. Som ordspråket säger, den bästa tiden att plantera ett träd var för tjugo år sedan, den näst bästa är nu. Du vet aldrig när och vad som kan hända med din bil, och om och när det gör det kommer du att vara glad att du skaffade dig en sådan här. Skaffa CarCam Ultra nu medan den fortfarande är till salu!
 
 

Men ta inte bara vårt ord för det! Dessa personer älskade CarCam Ultra:

“Jag fick en domstol som bokstavligen förkastade mina bilder från en olycka som jag inte hade något ansvar för på grund av låg kvalitet! Varför tillverkar de ens dessa kameror med så låg upplösning om det kommer att vara värdelöst för mig! Jag har fått en av dessa full HD-kameror nu, för en bråkdel av de reparationskostnader som jag var tvungen att betala. Aldrig mer säger jag.”

“Jag skaffade dem för rörelse- och nattsynssensorerna för att fungera som säkerhetskameror för mitt hem och dessutom har jag den ibland med mig när jag kör bil. De fungerar utmärkt! Fångade de där barnen som stal saker från min trädgård på bar gärning!”

“Bra kvalitet, bra pris, ångrar mig inte ett ögonblick. Detta är verkligen en av de saker du aldrig behöver förrän något händer, och då är denna lilla enhet skillnaden mellan att du får tusentals eller att du betalar tusentals. Rekommenderas starkt.”

 

Slutsats: Ska du skaffa CarCam Ultra?

Ja. 100 %. Den här kameran är praktiskt taget en del av din bilförsäkring. Om du inte kan bevisa att det som hände, hände, bryr sig ingen om det. Varje bil borde verkligen vara utrustad med en sådan här, och CarCam Ultra är den bästa på marknaden, och på halvpris! Allvarligt talat, vad väntar du ens på? Skaffa den innan försäljningen tar slut eller innan lagret tar slut!

Fördelar:

  • Lätt att använda
  • 1080p HD-kamera
  • Nattseende och rörelsesensorer
  • Spelar in ljud av hög kvalitet
  • Smarta anpassningsmöjligheter

Nackdelar:

  • Det finns mycket begränsade leveranser och kan snart ta slut.

 

Hur får jag tag på CarCam Ultra?

Nu när du vet hur viktig en bilkamera är, och du vet att den bästa kameran på marknaden är till salu, måste du vilja beställa en direkt, så här är de enkla stegen:

  1. Vi rekommenderar att du beställer en original CarCam Ultra från den officiella webbplatsen här.
  2. Fäst den på din bil, ställ in önskade alternativ och gnugga HD-filmerna i ansiktet på nästa person som kör på din dyrbara bil.

PROMOTION: Nu med 50 % rabatt och med fri frakt under en begränsad tid!

Klicka här för att hämta din CarCam Ultra med 50 % rabatt och gratis frakt över hela världen under en begränsad tid >>>